Digital TV og bredbånd

Get

Sameiet inngikk i oktober 2015 en ny avtale med Get om leveranse av digitale TV-signaler. Get etablerte det nye fibernettet uten kostnader for sameiet under forutsetning av at bredbånd-leveranse også ble inkludert i avtalen.

Avtalen gjelder både digital TV (1 stk. Get box II) og bredbånd 20, og de månedlige utgiftene dekkes av felleskostnadene. Det inngår 20 faste og 20 valgfrie digitale TV-kanaler i avtalen. Du kan bestille dine favorittkanaler, se fakturakopi og bestille tjenester på «Min side». Du finner bekreftelse på hvor mye den kollektive bredbåndsavtalen koster på vår nye boeboerportal: https://vibbo.no/badebakken-2-34/tema/bredband-og-tv

Den enkelte beboer inngår avtale med Get om lån av Get box II og raskere bredbånd hvis det er ønskelig. Det er ikke bindingstid på avtaler som seksjonseiere inngår ut over økt hastighet pr i dag. Get har anledning til å inngå separate avtaler med privatkunder med varighet inntil 12 måneder. Standard er at Gets bredbåndsabonnement har løpende varighet, med 1 måneds oppsigelse (ut inneværende måned + neste måned).

Kontakt Get kundesenter på tel: 02123 og finn mer informasjon på deres hjemmeside.

Lynet Internett

Lynet Internett installerte fibernett i sameiet i 2014 og det er mulig å få raskere bredbånd via dette fibernettet også. Kontakt Lynet på tel: 21993366 og finn mer informasjon på deres hjemmeside.