Skøytebane i Badebakken

Vinteren 2016/2017

Dette er den tredje sesongen vi har hatt skøytebane på Basketballbanen ved Badebakken. Vi har stort sett hatt is på banen siden nyttår – kun avbrudd av noen dager med regn og mildvær. Så sant forholdene tillater dette, vil vi vedlikeholde banen fram til vinterferien. Skøyter, bandykøller, pucker og kjegler er tilgjengelig for dere som ønsker det.  Dette ligger i den hvite kassa ved banen.  Husk bare å legge det tilbake etter bruk.  Utlån av skøyter er nytt av året, og det ser ut til å ha blitt svært godt mottatt. Folk har vært veldig flinke til å legge ting på plass etter bruk.

Det er økonomisk støtte fra stiftelsen Skøyteglede som har gjort det mulig å kjøpe inn dette utstyret. Vi har også mottatt en del skøyter i gave.

Vi er i dag 7 frivillige i Badebakken som drifter banen.  Men vi kunne gjerne vært noen flere. Ønsker du å bidra så ta kontakt med Ragnar Stokke på mail: Oceanic443@hotmail.com

Bilde fra en dag i februar.

Vinteren 2015/2016

Vinteren er på hell, men det er femdeles muligheter til å prøve skøytene i Badebakken.

For andre året på rad har vi anlagt skøyebane på Basketballbanen ved Badebakken.  Kun avbrutt av korte perioder med mildvær har banen vært islagt siden nyttår. I og med at kuldegradene har kommet tilbake så  har vi lagt nytt  lag med is på banen. Vi kommer til å vedlikeholde banen fram til vinterferien, før vi avslutter sesongen. Bandykøller, pucker og kjegler er tilgjengelig for dere som ønsker det.  Dette ligger i den hvite kassa ved banen.  Husk bare å legge det tilbake etter bruk.

Stiftelsen Skøyteglede har også i år bevilget 10 000,-NOK til innkjøp av utstyret som vi
låner ut.

Basketballbanen  er kommunal eiendom, men det er foreldre som bor i Badebakken som drifter banen. I dag er vi 8 frivillige som drifter banen. Men vi skulle gjerne vært flere. Skal man få til god skøyteis, så må banen vedlikeholdes og vannes jevnlig. Ønsker du å bidra så ta kontakt med Ragnar Stokke på mail: Oceanic443@hotmail.com.

Barn på skøytebane i Badebakken

Vinteren 2014/2015

På Brockmannsløkka, helt nede ved Akerselva, blir det anlagt skøyebane når gradestokken kryper under null, og kveldene er mørke.

Med flombelysning og gangavstand hjem, er dette en perfekt tumleplass for smårollinger i nærområdet.

Brockmannsløkka er kommunal eiendom, men det er foreldre som bor i Badebakken som drifter banen.

Stiftelsen Skøyteglede har bevilget 10 000,-NOK til innkjøp av utstyr. Og foreldregruppa har gått til innkjøp av : isskraper, vannslanger, hockeymål, kjegler og hockeykøller.

Hockeykøller og kjegler blir plassert i fellesområde ved garasjeinngangen til sameiet Badebakken 2-34. Dette er til fri bruk, og de som bruker dette, er også ansvarlig for å sette dette på plass etter bruk.

Dette har vist seg å være et kjærkomment innslag i nærområde, og banen blir svært mye brukt i vintermånedene. På dagtid, så blir banen benyttet av barnehager i nærområde. På ettermiddager og i helger, er det barn i nærområdet Nydalen/Bjølsen som bruker banen. Målgruppen er barn i alderen 2 til 12-13 år.

I dag er vi 7 frivillige som drifter banen. Men vi skulle gjerne vært fler. Skal man få til god skøyteis, så må banen vedlikeholdes og vannes jevnlig. Ønsker du å bidra så ta kontakt med Ragnar Stokke på mail: Oceanic443@hotmail.com. Dette er en flott anledning til å bli bedre kjent med gode naboer. Det er også en godt anledning til å tilrettelegge for uteaktiviteter i en periode hvor ungene er mye inne.

Skøytebane Brockmannsløkka
Brockmannsløkka en lørsdagsformiddag i februar.Skøytebane Brockmannsløkka 2