Ny beboerportal


Fra i dag av tar styret i bruk en ny beboerportal som er utviklet av OBOS og som vil erstatte denne websiden. Portalen er kalt Vibbo: https://vibbo.no/badebakken-2-34 Seksjonseiere i sameiet vil motta en sms med invitasjon til å logge seg inn på den nye portalen. Invitasjonen vil bli sendt til alle eiere som har samtykket til digital kommunikasjon og er registrert med et gyldig mobilnummer. Du vil også motta nyhetene som legges ut på Vibbo på epost.

Hvis du ikke har mottatt invitasjonen på sms, må du kontakte vår forvaltningskonsulent på epost trine.normann@obos.no og oppgi mobilnummer, epost-adresse og at du samtykker til digital kommunikasjon.

Styret vil ikke lenger bruke Badebakken.com som informasjonskanal.

Foreløpig er Vibbo bare tilgjengelig for seksjonseiere, men i løpet av kort tid vil det også være mulig for leietakere å registrere seg. Inntil videre må dere derfor be om at seksjonseiere videresender nyheter til dere.

Styret 4.11.2019

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.