Hva styret arbeider med for tiden?

Foruten det daglige arbeidet og løpende vedlikehold, arbeider styret med noen større prosjekter. Styret følger opp fremdriften i fasadeoppussingen og drøfter løpende små og store saker med entreprenøren og OBOS-prosjekt. Det samme gjelder for utskiftningen av heisene i sameiet. Styret har bestemt seg for å utbedre takterrassene og skal gjøre et prøveprosjekt med én terrasse for å kunne planlegge grundig og detaljert hvordan takterrassene best skal rehabiliteres.

Styret arbeider med å få til en bedre håndtering av overvann i sameiet, nå når været blir våtere og villere. Når det gjelder et fellesopplegg for utskiftning av varmtvannsbeholdere, har styret så langt ikke funnet et tilbud som er vesentlig billigere for hver, enn om den enkelte seksjonseier ordnet utskiftningen.

Styrt arbeider med en ny hjemmeside for sameiet, mer informasjon følger.

Styret 20.10.2019.

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.