Årlig service av gassanlegg, fredag 18. oktober 2019

Dette oppslaget gjelder dem som er tilknyttet gassanlegget i sameiet eller har separate gassbeholdere. I sameiet er det 40 seksjonseiere med et gassanlegg som må kontrolleres hvert år. Det følger av Lov om brannvern. Fredag 18. oktober kommer Alfa Olis som styret har avtale med, og utfører kontrollen. Alle angjeldende seksjonseiere har fått brev i posten eller epost om kontrollen og oppgitt et klokkeslett når kontrollen kommer til dem. For viktig og detaljert informasjon se vedlagte brev som er sendt dem med gassanlegg: http://badebakken.com/wp-content/uploads/2019/10/Brev-til-beboere.pdf. Skulle du, mot formodning ikke ha fått beskjed, eller ha glemt tidspunktet for kontroll, send styret en epost, styret@badebakken.com.

Styret 14. 10.2019

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.