Bomiljøvakt

Styret har inngått en avtale med NOKAS AS som  bomiljøvakt  i sameiet. Fra dags dato kan du ringe NOKAS AS på telefon 33 30 75 44 ved husbråk,  andre alvorlige brudd på ordensregler og  hendelser. Slike tilfeller kan være hvis man plages av støy som høy musikk, høy stemmebruk eller støyende arbeider. Regler for når seksjonseiere/beboere plikter å sørge for ro i seksjonen, er beskrevet i sameietet ordensregler. Bomiljøvakta kan også bistå hvis beboere føler seg utrygge eller truet av noen.

Vaktsentralen er bemannet hele døgnet alle dager i året.  Dere må oppgi eget navn og seksjonsnummer, men forblir anonyme overfor dem som lager bråk eller bryter andre ordensregler.

Hvis dere er bekymret for barn eller for familievold, ring direkte til politiet på nødnummer 112.

Styret 20.9.2019

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.