Fasadeoppussing i sameiet, fremdrift

Thorendahl AS har tatt fatt i Badebakken 16 og 18 på den siden av bygningen som vender ut mot Kristoffer Aamots gate.

I forbindelse med oppussingen må alle beboere sørge for å: rydde balkonger for alle møbler og gjenstander, herunder planter, løst belegg, trelemmer og det som ellers måtte befinne seg på en balkong og fjerne alt som er festet i vegger og tak.

Når arbeidet pågår, mandag til fredag, fra kl. 7 til kl. 16, må du holde vinduer og balkongdører lukket. Ventiler må stenges,slik at det ikke kommer støv og vann inn i bygningen. Utenom disse timene, kan du åpne og lufte som du ønsker.

Hvis du som beboer, ikke har ryddet balkongen, fjerner entreprenøren sakene dine, og du blir belastet kostnadene. Det kan bli en dyr affære, bare så det er sagt.

Thorendahl skal rengjøre alle flater for malerarbeid og male alle flater, vinduer og balkongdører.

Thorendahl fjerner fliser på balkongulvene. De blir ikke lagt tilbake. Betongheller på gulv- og takterrasser fjernes ikke. I neste runde vil styret vurderer hva som skal gjøres med hellene på gulv- og takterrassene. Beboere med slike gulv skal bare rydde flaten slik at malerne kommer til.

Thorendahl stenger av balkongen fysisk i den perioden de gjør arbeid på den. Når arbeidet er ferdig, blir den fysiske sperringen fjernet igjen. Thorendahl gir særskilt varsel om stenging og gjenåpning senere.

Til sist, men ikke minst: all ferdsel på stillas er strengt, strengt forbudt.

Den siden av Badebakken 26 og 28 (blokk C) som vender mot barnehagen og parkeringsplassen, blir ferdigstilt i den perioden barnehagen er stengt, fra 15.07. til 04.08. Fra 09.08. til 29.08. vil øvrige sider av samme blokk behandles, arbeidet her kan gjøres uavhengig av om det er aktivitet i barnehagen eller ikke.

Thorendahl er dessverre noe forsinket i forhold til opprinnelig plan fordi det var kaldt i vår og det har vært mye regn hittil i sommer.

Styret 19.6.2019 /20.6.2019.

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.