Nye farger i Badebakken

Her er de nye fargene for bygningene i sameiet vårt. Styret har samarbeidet med en en profesjonell fargekonsulent, Dagny fargestudio og arkitektfirmaet som tegnet sameiet, Felix arkitekter AS,

Styret og Dagny presenterte fargene og viste prøver på årsmøtet, men ikke alle sameiere kunne være tilstede, derfor vil styret gjerne formidle den nye fargesettingen til alle beboere. Prospektet gir et inntrykk av fargesettingen, men nyanser og glans blir annerledes på papir og skjerm enn på betong og tre.

Styret har bedt om fargeprøve på balkongdekket, og Thorendahl har lovet å male opp en som vi kan vise fram. Nærmere beskjed følger.

Treverket på toppetasjen(e) av blokkene blir malt i fargen S7010-Y50R. Det er en varm mellombrunfarge med rødt i seg. Vedlagt er et bilde med fargeprøve. Den gir et en idé, men fargen er varmere og dypere enn det dette bildet viser. Lysforhold, et middels godt kamera og fotograf yter ikke fargen rettferdighet.

Styret 26.4.2019 /10.5.2019

PS, sameiet har fått ny, gul garasjeport!

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.