Nye heiser, endret startidspunkt for installering i nr. 34 og 32

Styret har, som vi meldte 28.9. d.å.  inngått en avtale med Kone as om å levere nye heiser til alle 17 oppgangene i sameiet.  29. oktober sendte vi ut en melding og oversikt over når heisinstallasjonene skal skje for de ulike oppgangene.

Siden da har styret fått beskjed om at arbeidet er utsatt og vil først starte 14.1. 2019 i oppgang 34 og 32. Se vedlagt oversikt. Det lysere feltet er foreløbige tidspunkter, der  datoene trolig blir endret. Vi kommer tilbake med nøyaktige opplysninger for de andre oppgangene så snart vi vet mer.

Klikk på lenken for en oversikt: Revisjon-heis-installasjon.

Alle heiser skal være  montert før april 2020.  Det tar seks til åtte uker å demontere og installere hver heis. I hele den perioden er du uten heis. Styret ønsker å si fra god tid på forhånd, så de som ikke klarer seg uten heis, kan finne løsninger for det vi skjønner blir vanskelige uker.

Styret tar forbehold om justeringer  i fremdriftsplanen. Vi beklager selvsagt ulemper underveis, men tenker at alle som bor i sameiet, blir fornøyde med mer solide og driftssikre heiser.

Styret 29.10.2018, revidert 12.11.2018

 

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.