Nye heiser i sameiet i 2019 og 2020

Styret har, etter å ha innhentet tilbud hos flere leverandører,  inngått en avtale med Kone as om å levere nye heiser til alle oppgangene i sameiet, tilsammen 17 heiser.

Grunnen er som mange av dere vet, gjentatte problemer med heiser som står og vansker med å skaffe reservedeler til en gammel modell, noe som igjen forsinker reparasjonene og forlenger heisstansene. Styret vet at flere beboere er avhengige av fungerende heiser i hverdagen og har derfor tatt denne beslutningen.

Arbeidet med å bytte første heis begynner etter planen i januar 2019, og siste heis skal være ferdig montert innen utgangen av første kvartal i 2020. Det tar cirka seks-åtte uker å demontere og installere hver heis. Dere får utfyllende informasjon om fremdriftsplanen om et par måneders tid. Styret beklager ulemper underveis, men regner med at vi som bor i sameiet, blir fornøyde med mer solide og driftssikre heiser.

De nye heisene koster tilsammen rundt 20 mill. kroner (inkl.mva.), i denne summen er  en femårig serviceavtale i garantiperioden inkludert. Styret håper alle skal bli fornøyde med de nye heisene som kommer fra en kjent og velansett leverandør.

Styret 28.9.2018

 

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.