Infrastruktur for elbillading og ladebokser – løypemelding

Arbeidet er godt i gang. Nesten 80 seksjonseiere hadde bestilt ladeboks da fristen gikk ut. Det er flott at så mange er på parti med fremtiden. Styret beklager de ulempene  og den irritasjonen som eventuelt fulgte med en rask avgjørelse om å få profesjonell hjelp til å fjerne dekkstativene i garasjen. Vi håper det skal oppveies av en oppgradert, malt garasje med infrastruktur for lading. Hele garasjen er allerede vasket. Det fikk styret gjort i fjor høst.

Tirsdag etter pinse holder styret møte med leverandørene og etter det kommer det oppdatert informasjon om videre fremdrift.

I mellomtiden ønsker vi alle en fin pinse i maisolen med et balkonbilde fra Badebakken, til inspirasjon og glede.

Styret 19.5.2018

 

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.