Viktig melding: profesjonelle demonterer dekkstativene i garasjen

Styret har endret mening: først ba vi  seksjonseierne demontere dekkstativene selv. Nå har vi hyret inn profesjonelle til å gjøre jobben. Firmaet begynner arbeidet allerede i morgen, fredag 11. mai. Alle må fjerne eventuelle dekk og hengelåser så raskt som mulig, helst i dag!

Vi beklager det korte varslet, men det var behov for rask handling, for det viste seg at vaktmesteren hadde problemer med å demontere dekkstativene med det verktøyet han hadde. Styret har også fått en del eposter fra seksjonseiere som ikke har krefter, eller verktøy, til å gjøre arbeidet selv. For å få ordnet demonteringen raskt, engasjerte styret et profesjonelt firma denne uken.

De demonterte dekkstativene blir merket, samlet og oppbevart. Garasjen skal males og når det er gjort, kan dekkstativene monteres opp igjen.

Vi minner også om bestillingsfristen for eget ladeuttak. Den er 10.mai, altså i morgen den dag.  Fremdriften i arbeidet følger oppsatt plan så langt.

Ved eventuelle spørsmål. kan du kontakte styret på styret@badebakken.com.

Styret 10.5.2018

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.