Ladeinfrastruktur for elbil, oppdatert informasjon

Styret har inngått en intensjonsavtale med et frma som vil installere en felles infrastruktur for lading av elbil til samtlige garasjeplasser i sameiet. Firmaet vil dessuten installere ladeboks til de seksjonseierne som ønsker det.

De som bestiller ladeboks i mai/april betaler 18 834 kr inkludert moms (mva). Denne kostnaden nedbetales over seks måneder med 3139 kroner per måned. Månedsbeløpet legges til og betales sammen med felleskostnadene.

De som vil vente med ladeboks, må bestille den på egen hånd  og betale kostnadene direkte til firmaet. Prisen ved etterbestilling og ettermontasje er 19 938 kroner inkludert moms (mva). Denne prisen gjelder i ett år fra mars/april 2018.

Det koster ingenting å ha egen ladeboks, bortsett fra strømmen du bruker til å lade bilen. Sameiet har tilstrekkelig strømtilførsel til ladebokser på alle garasjeplassene.

Utfyllende informasjon, datoangivelser og bestillingsskjema kommer når påskeferien er over. Men allerede nå sier styret fra om at de som har dekkstativ på garasjeplassen sin, må fjerne det, fordi det skal strekkes kabler og monteres installasjonsplater på alle vegger.

Siden dette er et arbeid under oppstart, tar styret forbehold om mulige endringer.

Styret 29.3.2018

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.