Ladeinfrastruktur for elbiler: statusoppdatering

Denne uken (uke 9, 2018) mottok styret fem tilbud om installering av ladeinfrastruktur for elbiler for samtlige bilplasser i garasjen. Alle tilbyderne bruker samme teknologi. Den kommer fra det norske selskapet Zaptec, se her om Zaptec: https://www.zaptec.com.  De kommende ukene skal styret gjennomføre nødvendige avklaringer og forhandlinger med tilbyderne.

Infrastrukturen bekostes av sameiet, mens den enkelte seksjonseier må selv betale for  ladeboksen på sin egen bilplass og for strømforbruk. Endelig, nøyaktig pris på ladeboksen vet vi ikke ennå, men styret  satser på å få til en god pris, siden vi har et stort antall bilplasser i garasjen og antar mange  seksjonseiere vil benytte et godt tilbudt om ladeboks til rabattert pris.

Alle seksjonseiere som bestiller ladeboks ved hovedinstallasjonen denne våren, får kostnadene til denne fordelt over seks måneder. Beløpet vil bli innkrevd sammen med de månedlige fellesutgiftene.

Dersom du ikke blir med på hovedinstallasjonsrunden, må en eventuell senere installasjon av ladeboks ordnes av den  enkelte seksjonseier på egenhånd.

Mer detaljert informasjon og avtaledokument kommer til alle, så snart alle tekniske detaljer er på plass.

Styret 3.3.2018

 

 

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.