Oppdatert vedlikeholdsplan

Sameiet trenger vedlikehold og oppdaterte planer for gjennomføring. Høsten 2017 engasjerte  styret OBOS Prosjekt AS (OPAS) til å gjennomføre en tilstandsvurdering av bygningsmassen slik at vi kan planlegge nødvendig vedlikeholdsarbeid i et fem års perspektiv. OPAS har laget en utførlig vedlikeholdsnøkkel som ble presentert for styret sist i januar.  Deres planen viser behov for å gjennomføre  et omfattende vedlikehold. Eksempler på nødvendig vedlikehold er  inn- og utvendige malerarbeider og beskyttelse av ubehandlet betong både utvendig og i garasjen.
Styret har allerede begynt arbeidet med en grunnleggende undersøkelse av betongen alle steder i sameiet.  Det må vi gjøre, før vi kan bestemme hvordan vi kan/vil behandle og male blokkene utvendig og innvendig. Hva som blir gjort og i hvilken rekkefølge kommer det mer informasjon om etterhvert.  Utfyllende  informasjon om vedlikehold kommer  i innkallingen til årsmøtet og på møtet – enda en grunn til å møte opp.
Styret i sameiet 
10. februar 2018 
 
Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.