Ladeuttak for elbiler, styret arbeider med saken

Rett før jul inngikk styret en avtale med OBOS Prosjekt AS om prosjektering og implementering av  en infrastruktur for lading i  sameiet. Alle seksjonseiere får tilsendt utfyllende informasjon i posten når det endelig konseptet er valgt og tilbyder bestemt for  leveranse og montering av ladeuttak for elbilene. Du kan forvente å få  slik informasjon om et par måneder, om alt går etter planen.  Styret håper og regner med at en  komplett løsning vil være klar i hele garasjen, inkludert ladeuttak til de seksjonseierne som ønsker det, innen sommeren 2018.
Siden styret arbeider med en felles og enhetlig løsning, tillater vi ikke lenger at den enkelte seksjonseier installerer et eget ladeuttak.
Styret i sameiet Badebakken 2-34, 11.1.2018
Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.