Ny vaktmester fra 2018

Fra årsskiftet får sameiet ny vaktmester. Styret har tegnet kontrakt med Bygårdsservice A/S. Vi sendte ut et tilbud med kravspesifikasjoner til flere større og mindre firmaer. Etter en grundig vurdering besluttet styret å inngå avtale med Bygårdsservice. Samtidig samler vi flere vedlikeholds- og driftstjenester på ett sted, noe styret ser som en stor fordel. Bygårdsservice vil i tillegg til ordinære vaktmesteroppgaver ha ansvar for blant annet vask av fellesområdene, matteleie og grøntområdene. Bygårdsservice har alle disse tjenestene innomhus. Vaktmesteravtalen løper fra 1. 1.2018, men unntak for vasketjenesten som endres 1.3.2018. Mer informasjon om den nye vaktmesteren og hans arbeidstider i sameiet kommer.

Styret, 30.10.2017

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.